Osta Aciclovir verkossa, alkuperäinen Aciclovir myynti suomessa

Asikloviiria

Käsittele herpesvirusta käyttämällä Aciclovir-tabletteja


Aciclovir-hoitoa voidaan käyttää sukupuolielinten herpes, vyöruusu tai kylmä kylkiurheilu, ja se on tehokkain, kun se on otettu heti kun kokemus herpesvirukseen liittyvästä ensimmäisestä pistävästä. Se voi hoitaa taudinpurkauksia, kun niitä esiintyy, ja se voidaan myös estää hoidettaessa sukupuolielinten herpesia ja kylmähihoja.


  • Vähentää huomattavasti herpesepidemian palautumisaikaa
  • Tarjoaa ajoissa helpotusta kivuliasta ja epämiellyttävästä oireesta</​​li>
  • Voidaan käyttää ennaltaehkäisevänä hoitona kylmähiuksille ja sukupuolielinten herpes
  • Saatavana 200 mg: n ja 800 mg: n annoksina

Mikä on Aciclovir?

Tämä lääke on yksi yleisimmin käytetyistä antiviraalisista lääkkeistä, joita käytetään sukupuolielinten herpesin hoitoon (herpes simplex -laji 2, HSV-2), kylmähihoja (herpes simplex -kantaa 1, HSV-1), kananpoikia ja vyöruusuja (herpes zoster). Se on oraalinen resepti kapselien muodossa, joka voi tarjota helpotuksia epämiellyttävistä oireista 24 tunnin kuluessa sekä vähentää merkittävästi taudinpurkauksen kestoa.

Aciclovir voi auttaa pysäyttämään infektioiden pahenemisen ja voi myös auttaa vähentämään tartunnan palautumista, mikä tekee siitä ennaltaehkäisevän hoidon hyödylliseksi niille, jotka löytävät tiettyjä laukaisijoita, voivat saada viruksen, kuten heikentyneen immuunijärjestelmän tai kuukauden tiettyjen aikoja .

Tämä lääkitys on todistettu tapa hoitaa ja estää sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden (STI) sukupuolielinten herpes sekä kylmähihoja ja vyöruusu, kliinisesti testattu ja vaatii reseptiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on saatavilla ostettavaksi sivustollamme annoksina 200mg ja 800mg. Mitä nopeammin otat sen sen jälkeen, kun olet huomannut ensimmäisen taudin puhkeamisen merkkejä, sitä paremmin se vähentää palautumisaikaa ja minimoi epämiellyttävien oireiden ilmaantumisen, minkä vuoksi tarjoamme seuraavana päivänä maksut kaikista tilauksista. Ennen klo 16.30. Tätä lääkettä voidaan myös käyttää tukahduttamaan virusta ja ehkäisemään taudinpurkauksia etenkin ihmisillä, joilla esiintyy usein sukupuolielinten herpesinfektioita. Tämä on todennäköisesti kahden ensimmäisen sukupolven herpesrokotuksen aikana, sillä taudinpurkaukset ovat useammin tartunnan alussa (jopa viisi kertaa kahden vuoden aikana).

Akikloviirin hankkiminen verkosta sivustollamme ja missä tahansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinun on suoritettava online-kuuleminen. Yhden lääkäriemme tarkastelee kuulemista sen varmistamiseksi, että tämä lääkemääräys sopii sinulle ennen lähettämistä suoraan ovellesi.

Miten Aciclovir toimii?

Nämä antiviraaliset tabletit toimivat suoraan hyökkäämällä herpes simplex -virukseen estääkseen sen leviämisen. Se vaikuttaa tällä tavalla vaikuttamalla DNA-polymeraasientsyymeihin, jotka ovat elintärkeitä autettaessa virusta kopioimaan ja lisäämään, mikä johtaa voimakkaampiin oireisiin ja pitkittyneeseen infektioon. Tämä sallii kehon immuunijärjestelmän torjua STI- tai virusinfektiota tehokkaasti.

Siksi tämän hoidon ottaminen, kun infektio ei ole ollut aktiivinen pitkään, on niin tärkeä. Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi akikloviiri vähentää infektiota noin viikossa ja vähentää merkittävästi ongelmatilanteita yhden päivän kuluessa, mikä johtaa vähäiseen häiriöön elämästänne.

Riippuen virusinfektiosta, jota käytät Aciclovir, riippuu tabletin nopeudesta ja tehokkuudesta, ja annostus vaihtelee lääkärin ohjeiden mukaan.

Miten Aciclovir-valmistetta käytetään

Aciclovir-tabletit ovat saatavissa kovat kapselimuodossa ostamaan sivuillamme herpes simplexin ja muiden virusperäisten tulehdusten hoitoon, mutta kerma tai voide on myös saatavilla, jos se on ensisijainen vaihtoehto. Toinen vaihtoehto on käyttää Aciclovir-tabletteja yhteensopivalla hyytelömällä tai kermalla ja seurata muita itsetuho-ohjeita, jotka on kuvattu sukupuolielinten herpes-tietosivulla.

Asikloviiri otetaan eri annoksina eri määrinä riippuen herpesviruksen kantavuudesta, jota hoidetaan. Vaikka lääkäri voi säätää annostusta hieman, alla on noudatettava ohjeita. Hän saattaa myös muuttua riippuen siitä, käytätkö Aciclovir ehkäisevänä tai tarpeettomana perustana. Lisätietoa annostusvaihtoehdosta ja joka on sopivin eräisiin herpesviruksen kantoihin, potilaslehtinen on kiinnitetty tämän sivun alaosaan:

  • Genitaaliherpekselle ja kylmähoidolle yleinen annos olisi yksi 200 mg: n Aciclovir-tabletti viisi kertaa päivässä neljän tunnin välein viiden päivän ajan.
  • Yliherätysherkkää ja kylmähihoja ehkäisevänä hoitona yksi Aciclovir 200 mg tabletti tulisi ottaa neljä kertaa päivässä kuuden tunnin välein kuuden tai kahdentoista kuukauden ajan.
  • Vyöruusujen hoitoon suositellaan yleensä yksi 800 mg: n Aciclovir-tabletti (tai neljä 200 mg: n tabletti) viisi kertaa päivässä neljän tunnin välein seitsemän päivän ajan.

Vaikka nämä ovat tavallisia suosituksia sukupuolielinten herpes, kylmä haavaumia ja vyöruusu, lääkärisi määrää sinulle sopivimman annoksen ja päivittäisen määrän.

Asikloviirin annokset

Aciclovir on saatavilla ostamaan sivuistamme kahdessa annoksessa; 200mg ja 800mg. 200 mg: n annosta käytetään useammin, koska se on pienempi annos, joka voidaan ottaa useita kertoja koko viikon ajan vähimmällä vaaraa sivuvaikutuksilla. 800 mg on yleensä määrätty ihmisille, joilla on vyöruusu, tai vakavia jaksoja herpesviruksesta.

400 mg: n annos on myös saatavilla hoitoon sukupuolielinten herpes ja kylmä kylki, mutta pienempi 200mg annos on tehokas useimmille ihmisille ja suurempi annos otettu päivittäin on tarpeeton riski sivuvaikutuksia. Jos olet altis erityisen vakaville herpes-taudinpurkauksille, 400 mg voidaan tilata.

Aciclovirin varotoimet

Aciclovir-tabletit eivät välttämättä ole täysin sopivia ottamaan, jos olet raskaana tai imetät, mutta varata itsellesi kasvotusten kohtaamisajan, jos olet odottanut tämän kokonaan poistamisen. Älä myöskään ota sitä, jos olet diabeetikko tai käytät lääkkeitä, kuten zidovudiinia, siklosporiinia tai simetidiiniä.

Varmista, että käytät online-kuulemistasi mainitsemasi mahdolliset lääketieteelliset olot tai lääkkeet, jotka saattavat olla merkityksellisiä, olivatpa ne tässä kohdassa mainittu vai ei.

Akikloviirin sivuvaikutukset

Aivan kuten kaikki reseptilääkkeet, Aciclovir voi aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta tämä on yleensä harvinainen ja jos on, haittavaikutukset ovat yleensä hallittuja etenkin verrattuna oireisiin viruksen itse.

Sivuvaikutukset ovat lisäksi epätodennäköisiä, koska niitä käytetään useimmiten lyhyen aikavälin hoidossa suurimman osan ajasta, joten kaikki reaktiot, jotka ilmenevät nopeasti, vähenevät. Tavallisia vaikutuksia ovat päänsäryt, ripuli, vatsakipu, ihottuma, huimaus ja väsymys. Jos kehittyy vakavampia vaikutuksia tai nämä vaikutukset eivät mene pois, sinun on pyydettävä lääkäriltäsi mahdollisimman pian yhteyttä lääkäriin.

Miten ostaa Aciclovir-tabletteja verkossa

Voit ostaa Aciclovir-tabletteja verkossa hoitamaan sukupuolielinten herpesia, kylmähihoja ja vyöruusu sivustoomme online-kuulemisen jälkeen. Tämä on pakollista reseptilääkkeille Yhdistyneessä kuningaskunnassa, onko lääkärin tapaaminen henkilökohtaisesti vai uskottavalta lähteeltä verkossa. Jotkut lääkärit tarkastelevat kuulemista ennen tilauksen tekemistä. Valitsemalla Aciclovir-tablettien tilaamisen joko 200 mg: n tai 800 mg: n verkossa voit välttää mahdolliset hämmennykset ostamalla lääkettä henkilökohtaisesti. Se säästää aikaa ja vaivaa, jota olisit varannut ja osallistunut tapaamiseen, varsinkin toistuviin tautipesäkkeisiin, kun tiedät tarkalleen minkä annoksen ja määrän Aciclovir tarvitset.

Sivustollamme Yhdistyneen kuningaskunnan rekisteröity lääkärit varmistavat, että tämä lääkemääräys sopii sinulle. Kaikki tiedot, jotka ilmestyvät online-kuulemisen aikana, säilyvät täysin luottamuksellisina ja toimitus on 100% huomaamaton, joten Aciclovir-tabletteja voi toimittaa suoraan työpaikallesi tai jaettuun majoitukseen epäröimättä. Jos lääkäri katsoo sinulle sopivan tämän reseptilääkityksen osalta, Aciclovir-annostasi lähetetään ilmaiseksi yön yli ja saapuu valitsemaasi osoitteeseen viimeistään kello 13 seuraavana päivänä tilattaessa ennen klo 16.30.