Osta Champix verkossa, alkuperäinen Champix myynti suomessa

Champix

Osta Champix (varenikliini) 0,5 mg ja 1 mg tabletteja tupakoinnin lopettamiseksi


Champix on menestyksekkäin tupakoivien lääkkeiden saatavuus ja se voi auttaa käyttäjiä lopettamaan vain 12 viikon hoidon jälkeen.
Champix toimii vähentämällä vieroitusoireita ja himoja.

 • Kliinisesti osoittautunut menestyvimmäksi tupakointimenetelmäksi
 • Nelinkertaistaa mahdollisuutesi tupakoinnin lopettamiseen
 • Estää tupakoimattomien vieroitusoireiden
 • 12 viikon hoitojakso

Mikä on Champix?

Tupakointiin liittyvät terveysriskit ovat lukuisia ja hyvin dokumentoituja, ja ostohoito, joka auttaa lopettamaan pysyvästi, mainostetaan usein erityisesti vuoden aikana, kuten Stoptober. Champix on yksi todistettu keino tupakoinnin lopettamiseen. Champix on reseptilääke, joka on saatavilla ostettavaksi ja joka suurentaa tupakoinnin lopettamisen mahdollisuuksia. Vaikka Champix-tabletit tarvitsevat reseptilääkkeitä lääkäriltäsi, voit tilata tämän verkossa sivustollamme ilman henkilökohtaista tapaamista. Tämä lääkemääräyskäsittely tarjoaa apua; Sinun on helpotettava lopettamista. Sinä olet:

 • Neljä kertaa todennäköisemmin lopettaa, jos käytät tätä reseptilääkitystä kuin sinä, jos lopetat kylmä kalkkuna
 • Ja se on kaksi kertaa yhtä tehokas kuin sen ainoa kilpailija, reseptilääkitys Zyban
 • Tehokkaampi kuin nikotiinikorvaushoito

Champix-tabletteja kliinisesti todistetusti, lääkehoitoa koskevat foorumit ja arvostelut ovat aina myönteisiä, erityisesti Yhdistyneen kuningaskunnan sivustoissa. Tupakoinnin lopettamisen alkamistarve on kertaluonteinen maksu, jonka hinta ylläpitää pitemmällä aikavälillä paljon enemmän, minkä vuoksi monet tupakoitsijat päättävät valita Champixin kaltaiset menetelmät poistamaan pitkän aikavälin kustannukset tupakointi. Lopettamalla voit vähentää merkittävästi mahdollisuuksiasi vakavien sairauksien, kuten syövän ja sydän- ja verisuonitautien, kehittämisessä.

Miksi Champix on tehokkaampi kuin nikotiinikorvaushoito (NRT)?

Kun käytät nikotiinikorvaushoitoa lopettamatta, toimitat kehosi yhä riippuvuutta aiheuttavalla aineella, nikotiinilla. Vaikka et ehkä syö haitallista savua enää, toimitat kehosi nikotiinikiinnityksellä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on ehkä vielä hoidettava vieroitusoireita, kun päätät lopettaa nikotiinikorvaushoidon käytön kokonaan. Ostaessasi NRT: tä, annat yhä kehollesi riippuvuutta aiheuttavan aineen, jota haluat poistaa elimistöltä, kun taas Champix sisältää varenikliinia.

Miten Champix toimii?

Tämä lääke toimii helpottaen vetäytymistä ja himo oireita yritettäessä lopettaa tupakointi. Lisäksi, koska varenikliini sitoutuu suoraan nikotiinireseptoreihin, se pysäyttää myös tunteen, jonka saat tupakoitta- masta savukkeesta, jolloin et enää tunne tunneasi. Kaiken kaikkiaan nämä vaikutukset luovat tupakoinnin paljon helpommaksi ja selittävät, miksi Champix-tabletit ovat auttaneet jopa neljäsosan kaikista ihmisistä tutkimuksissa (enemmän kuin mikään muu menetelmä) tupakoinnin lopettamiseen.

Alla olevassa kaaviossa nähdään, kuinka Champix toimii helpottaakseen tupakoinnin lopettamisen pahimpia ja estää aivojesi maistuvan tupakoinnin makuun tai prosessiin.

Champix on hyödyllinen tupakoinnin lopettamisen helpottamiseksi, koska se toimii kahdella tavalla, joiden avulla voit lopettaa tupakoinnin. Ensinnäkin se toimii kuin nikotiini aivoissa helpottamaan vieroitusoireita. Toiseksi, se lopettaa nikotiinin vaikutukset aivoihin, jos tupakointi vähentää nautintoa, joka voidaan johtaa.

Tämä lääkitys ei sisällä nikotiinia.
Alla olevassa kaaviossa nähdään, kuinka Champix-tabletit toimivat lievittävät haittavaikutusten pahin haittavaikutuksia, ja myös aivosi estävät maistuvan tupakoinnin tai makuaistin. Champix on hyödyllinen tupakoinnin lopettamiseksi, koska se toimii kahdella tavalla:

 • Ensinnäkin se toimii kuin nikotiini aivoissa helpottamaan vieroitusoireita</​​li>
 • Toiseksi se lopettaa nikotiinin vaikutukset aivoihin, jos tupakointi vähentää nautintoa, joka voidaan johtaa

Champixilla on aktiivinen aine, jota kutsutaan varenikliiniksi. Varenikliini on nikotiinireseptori ja osittainen agonisti. Kun otat Champixia, varenikliini menee työskentelemään samoissa reseptoreissa aivoissa, jotka aiheuttavat nikotiinivaikutuksia savustettaessa. Prosessissa se poistaa miellyttävän, tyydyttävät tunteet, joita saat tupakoittaessasi.

Kun kunkin Champix-tabletin sisältämät aineosat vaikuttavat nikotiinireseptoreihin, ne stimuloivat heitä luomaan vaikutuksen, joka lievittää vetäytymistä ja toiveita, joita ihmiset kokevat, kun he lopettavat tupakoinnin. Itse asiassa Champix-hoito aloitetaan seitsemän päivää ennen lopettamista. Joten kun lopetat lopettamisen, välittömät oireet ovat paljon vähemmän todennäköisesti tullut ylenmääräisiksi.

Menetelmät onnistumisen lisäämiseksi Champix

-ohjelmassa
On tärkeää muistaa, ennen kuin ostat Champix-käynnistyspaketin tai jopa täyttäkää pakkaus ennen ensimmäistä hoitoa, että tupakointi on riippuvuus, ja kuten muutkin riippuvuudet, luovutus ei ole helppoa. Tupakoinnin lopettaminen vaatii kärsivällisyyttä ja tahdonvoimaa. Ainoa muu asia, joka voi auttaa ottamaan tapan, on asenne ja tukiverkko:

 • Henkisesti valmistaudu ennen kuin luovutat
 • Harkitse kaikki tupakointiin liittyvät terveysriskit
 • Harkitse terveydellisiä ja sosiaalisia etuja, joita aiot nauttia, kun olet lopettanut
 • Kun olet määrittänyt päivämäärän lopettaaksesi hoidon ja aloittaa hoidon, muista muistuttaa itsellesi, miksi haluat lopettaa ja mitä haittaa se voi aiheuttaa, jos et
 • Luo tukiverkko tai ainakin anna ihmisille, joiden kanssa joutuu kosketuksiin lopettamalla. Näin he voivat tarjota tukea, koska he eivät tarjoa sinulle savukkeita, kuten tupakointi tai tupakointi ympärilläsi.

Champixin ottaminen

Kun ensimmäisen kerran tilaat Champixin, suosittelemme käynnistyspakettia, ennen kuin käytät täyttöpakkauksia (monet tupakoitsijat päättävät käyttää Champix-kursseja ensimmäisen 12-viikon aloituspakkauksen jälkeen, mikä lisää mahdollisuuksia lopettaa hyviä tuloksia).

Ihannetapauksessa haluat kokeilla Champixia viikkoa ennen kuin päätät lopettaa tupakoinnin. Tämä on niin, että hoidolla on mahdollisuus saavuttaa riittävän keskittyminen järjestelmään toimimaan tehokkaasti.
Jos haluat lopettaa tupakoinnin onnistuneesti käyttämällä Champixia, sinun on suoritettava 12 viikon hoitosuunnitelma.

 • Aloita hoito ottamalla 0,5 mg: n pilleri ensimmäisten kolmen päivän ajan. Tämän ajanjakson jälkeen annos suurennetaan kahteen 0,5 mg: n tablettiin neljä päivää. 1 mg: n pillerit voidaan ottaa kahdesti päivässä aamulla ja illalla seuraavien 11 viikon ajan.
 • Ihmiset, joiden on edelleen vaikea lopettaa 12 viikon hoidon jälkeen, ovat havainneet, että toisen tablettien kulku auttoi heitä lopettamaan kokonaan. Hoitoa otettaessa kannattaa myös hakea apua ja tukea mahdollisimman paljon, koska tämä parantaa menestysmahdollisuuksia.
 • Lääkäri, lääkäri tai apteekki voi antaa tämän tuen.

Champix-annokset

Champixin annokset ja määrä vaihtelee riippuen elämäntavoista, tavan laajuudesta ja siitä, aloitatko tai käytätte uudestaan ​​hoitoa. Tätä lääkärit suosittelevat tilauksen yhteydessä.

Champixin vaikuttava aine on varenikliini, joka toimii nikotiinin korvikkeena, mikä tekee tästä lääkkeestä hieman erilainen kuin tavalliset menetelmät, jotka sisältävät vaikuttavaa ainetta. Tämä tarkoittaa sitä, että riippuvuus nikotiinista vähenee ajan myötä.

Champix-valmisteella on kaksi annosta; 0,5 mg varenikliiniä ja 1 mg varenikliiniä. Pienempi annos aloitetaan yleensä alussa annoksen suurentamiseksi koko starter-pakkauksen sisällä ja täyttöpakkauksessa. Jokainen Champix tabletti tai kapseli sisältää samaa varenikliiniannosta.

Aloituspakkaus on saatavana sekä 0,5 mg: n että 1 mg: n annoksina riippuen lääkärisi suosituksesta, joka perustuu terveydentilaan, lääketieteelliseen historiaan ja tupakointiin. Täyttöpakkaukset, tai jos aiot käyttää Champixia pitkäaikaisena hoitona, on yleensä saatavilla 1 mg: ssa.

Champixin varotoimet

Champix voi tarjota paljon tarvitsemaa apua sekä miehille että naisille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja etsivät tehokasta tapaa lopettaa tupakointi hyväksi, mutta on olemassa joitakin olosuhteita, jotka edellyttävät kasvokkain lääkärin nimittämistä ennen tilaamista tai sinulle Etsimään vaihtoehtoista tupakoinnin lopettamista.

Ei ole suositeltavaa käyttää Champixia, jos sinulla on psykologisia ongelmia, kuten masennus, munuaisten vajaatoiminta, epilepsia tai jos olet raskaana.

 • Jos olet raskaana
 • Jos sinulla on heikentyneet toiminnot
 • Epilepsiaa kärsii
 • kärsivät psykologisista ongelmista, kuten masennuksesta</​​li>

Champixin ja alkoholin kulutusta on seurattava varoen, koska liiallinen saanti, kun käytetään tätä lääkettä voi liioitella juomisen vaikutuksia. Jotkut raportit ovat osoittaneet, että aktiivinen ainesosa varenikliini voi mahdollisesti auttaa vähentämään alkoholismia, mutta sinun pitäisi puhua lääkärin tai GP tämän osalta, jos sinusta tuntuu olevan alkoholinkäyttöä.

Tilaustasi aikana mainittakoon kaikki olemassa olevat ja aiemmat lääketieteelliset sairaudet tai lääkkeet, joita voit käyttää kuulemistasi, sillä lääkäri voi tarjota sinulle vaihtoehtoisen tupakoinnin lopettamiskäsittelyn.

Champix-haittavaikutuksia

Ihmiset, jotka käyttävät tätä hoitoa, kokevat vain harvat sivuvaikutukset, mutta jotkut saattavat kärsiä esimerkiksi pahoinvoinnista, päänsärkyä, ripulia, ilmavaivoja ja ruoansulatushäiriöitä.

Tämä reseptilääkitys voi aiheuttaa hyvin harvoissa tapauksissa käyttäytymismuutoksia, kuten masennusta. Siksi on tärkeää ilmoittaa kumppanille tai perheenjäsenelle, kun aloitat hoidon, jotta he voivat seurata käyttäytymistään.

Jos jokin näistä haittavaikutuksista ilmenee, ne todennäköisesti alkavat pian Champix-starter-pakkauksen jälkeen lääkityskurssilla. Jos ne aiheuttavat merkittävää hätää, on suositeltavaa lopettaa lääkityksen ottaminen ja käydä lääkärisi kanssa. Ennen kuin tilaat Champix-tabletteja verkossa, suosittelemme lukemaan tämän sivun alareunassa olevan potilaslehtisen huolellisesti.

Mistä voin ostaa Champixin verkossa?

Jos olet motivoitunut lopettamaan ja haluat aloittaa tämän hoidon mahdollisimman pian, voit ostaa Champixin verkossa. Koska Champix on kliinisesti todistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, se edellyttää lääkemääräystä ennen ostoa. Saadaksesi tämän, sinun tarvitsee vain suorittaa online-konsultointi tilauksen yhteydessä. EU: n rekisteröidyt lääkärit harkitsevat kuulemistasi, ja jos olet oikeutettu käyttämään valitsemasi lääkkeitä, resepti lähetetään EU: n apteekkeihin, jotta sitä voidaan käsitellä ja toimittaa.