Ennenaikainen siemensyöksy

Ennenaikainen siemensyöksy

Tuki ja neuvoja ennenaikainen siemensyöksy ja ejakulaation viivästyminen


Ennenaikainen siemensyöksy on, kun mies säännöllisesti ejakuloi vain pieni määrä seksuaalista stimulaatiota. Se on yleinen sairaus, joka vaikuttaa jopa 30 prosenttiin miehistä maailmanlaajuisesti. Ei ole epätavallista, että sairastat ennenaikaiseen siemensyöksyyn, jos olet seksuaalisesti kokematon, jos sinulla on pitkä ero seksikumppaneiden välillä tai jos olet hermostunut tekemästä seksiä uuden kumppanin kanssa. Tämän tyyppinen ennenaikainen siemensyöksy on suhteellisen normaali ja vain seksuaalinen häiriö, jos se tapahtuu toistuvasti pitkään aikaan. Mikä voidaan luokitella ennenaikainen siemensyöksy (tai PE) voi vaihdella kunkin yksilön välillä, mutta terveydenhuollon ammattilaiset luokan PE kuin kahden minuutin kuluessa seksuaalisen stimulaation suurimman osan ajasta.

Ennenaikainen siemensyöksy voi vaikuttaa seksuaaliseen luottamukseen sekä kumppaninne, mikä johtaa usein keskinäiseen turhautumiseen. Sitä voidaan hoitaa onnistuneesti käyttämällä tekniikkaa, kuten start-stop -menetelmää, neuvontaa ja reseptilääkkeitä, kuten ennenaikaista siemensyöksyhoitoa, joka on osoittautunut toimivaksi, kuten Priligy (dapoksetiini), joka on saatavilla sivustollamme. Palvelumme on täysin huomaamaton ja 100% luottamuksellinen.

Mikä on ennenaikaista siemensyöksyä?

Ennenaikainen siemensyöksy (PE) on seksuaalinen tila, jossa mies ei pysty hallitsemaan ejakulaatiota (tulossa) lyhyessä ajassa useimmille seksuaalisen stimulaation kokemuksille. Vaikka PE: lle ei ole suoranaista parannuskeinoa samalla tavoin kuin antibiootteja infektioon, voit silti hallita ehtoa tehokkaasti ejakulaation ehkäisemiseksi monella tapaa tutkia. Vaikka PE liittyy usein tunkeutuvaan emättimen sukupuoleen, sitä voidaan diagnosoida esileikkien, suuseksin, peräaukon, masturbaation ja jopa seksuaalisen stimulaation, kuten katsomalla pornoa.

Ennenaikainen siemensyöksy diagnoosi

Lääkärit ja muut lääketieteelliset ammattilaiset luokittelevat ajan noin kahdeksi minuutiksi (120 sekuntia) yleisenä peukalosääntönä, mutta ehtoja saattavat tuntea, että jopa viisi minuuttia usein aiheuttaa ahdistusta ja turhautumista. Vaikka jotkut miehet kestävät pidempään kuin 30 minuuttia ennen huipentumista, toiset voivat ejakulaa vain 8-15 emättimen työntövoimaa, joten ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon voidaan vaikuttaa suurelta osin henkilökohtainen näkemys sukupuolesta ja masturbaatiosta sekä henkilökohtaiset kokemukset ja odotukset Pelaa osaa.

On vaikea määrittää ennenaikainen siemensyöksyllä kärsivien miesten leikkauspiste ja ne, jotka eivät. Kun selvität, onko sinulla ennenaikaista siemensyöksyä (PE), on tärkeää hakea lääketieteellistä ammattilainen, joka voi diagnosoida teidät kunnossa, sekä tutkimaan sellaisia ​​tekniikoita, menetelmiä ja hoitoja, joita saatat kiinnostaa.

Ennenaikainen siemensyöksy oireet

Ennenaikainen siemensyöksy vaikuttaa suuressa määrin miehiä eri puolilla maailmaa. Kuitenkaan ei ole aina selvää osoitusta siitä, mikä pätevä ennakoimattomaksi siemensyöksyksi, kun odotukset siitä, kuinka pitkään sukupuoli kestää, vaihtelee henkilöstä toiseen.

Tutkimus ennenaikainen siemensyöksy on vielä alkuvaiheessa, ja “oikea” pituus sukupuoliyhteydessä on subjektiivista. Asiantuntijat ovat kuitenkin sopineet seuraavista oireista tilan diagnosoimiseksi:

 • Jos ejakulaatio tapahtuu useammin kuin kaksi minuuttia (120 sekuntia) usein, sinulla saattaa olla ongelma
 • Jos pystyt ylläpitämään erektioa kauemmin, mutta suorituskykyäsi on huomattavasti vähentynyt, saatat myös kärsii ehdosta</​​li>
 • Tämän pitäisi olla pysyvä oire ja se esiintyy säännöllisesti, sillä useimmat miehet kärsivät varhaisesta siemensyöksystä jossain vaiheessa, mutta sitä ei pidetä lääketieteellisenä sairaudena.

Ennenaikainen siemensyöksytyypit

Ennenaikainen siemensyöksy voidaan jakaa kahteen muotoon, elinikäiseen (ensisijaiseen) ennenaikainen siemensyöksy tai hankittu (toissijainen) ennenaikainen siemensyöksy. Tämän voi vaikuttaa PE: n syihin, hoitoon, jota sinulle suositellaan ja annetuista lääkitysannoksista.

Elinikäinen ennenaikainen siemensyöksy

Tämäntyyppinen PE voi periytyä genetiikan kautta tai vaikuttaa lapsuuden aikana käytettyjen käyttäytymismallien seurauksena, joten se voi alkaa varhaisessa vaiheessa suurimmalle osalle miehistä, joilla on sairaus. Käyttäytymisongelmat saattavat johtua tiukasta ympäristöstä, jossa seksi on haalistunut tai masturboi liian nopeasti teini-ikäisenä. Nämä tunteet ja käyttäytymiset jatkuvat sitten aikuisuuteen ja voivat olla hyvin vaikeita murtaa. Nämä ovat joitain oireita:

 • Ejäkyminen voi tapahtua yhden minuutin kuluessa tunkeutumisesta tai jopa etukäteen
 • Epäkelpoisuus viivyttää siemensyöksyä emättimen lävistyksen jälkeen
 • Hätätilanteet, turhautuminen ja ahdistus ennen ja jälkeen sukupuoli

Toissijainen ennenaikainen siemensyöksy

 • Tällainen siemensyöksyongelma kehittyy psykologisten tai fyysisten syiden vuoksi, ja se on yleisempää myöhemmin elämässä, kun huonot tapot perittyvät. Oireet ovat:
   • Pysyvä siemensyöksy vähäisellä stimulaatiolla Ejäkyminen hyvin pian tunkeutumisen jälkeen Ennenaikainen siemensyöksy, vaikka sinulla on ollut terveellisiä, toimivia seksuaalisia suhteita ennen tunneeroa, joka kehittyy suhdeongelmiin

  Jos sinulla on jokin edellä mainituista oireista, paras tapa on neuvotella lääkärin kanssa. Heidän avulla voit selvittää oman kunnon juuren ja löytää parhaan hoidon ja menetelmän sopivaksi elämäntapaanne. Usein hoitovaihtoehtojen ja tekniikoiden yhdistelmä voi vaikuttaa eniten.

  Ennenaikainen siemensyöksy

  Ennenaikaisen siemensyöksyyn liittyvät syyt liittyvät siihen, millaista PE: tä sinulla on, ja monet miehet huomaavat, ettei ole juurta tai syytä, vaan yhdistelmä, joka on kehittynyt ajan myötä. Kun suhteessa on tärkeää keskustella mahdollisen sairauden syistä huolimatta hämmennyskertoimesta, sillä tämä voi auttaa sinua löytämään eräitä skenaarioita ja tunteita, jotka edistävät ejakulaatiota (tulossa) liian nopeasti.

  Psykologiset

  Ennenaikainen siemensyöksy ei ole selvä syy, mutta useimmissa tapauksissa tämä ehto on luonteeltaan psykologinen. Se voi johtua:

    • Stressi
    • Ahdistus
    • Luottamuksellisuusasiat
    • Fear
    • Masennus
    • Syyllisyys

  Jos ensimmäiset miehet kohtaavat seksiä ja tuntevat olevansa paineita toimimaan nopeasti, hän saattaa joutua orgasmille hyvin nopeasti. Traumaattiset lapsuuden kokemukset ja sen emotionaaliset vaikutukset voivat myös johtaa ongelmiin, joita ilmenee myöhemmin elämässä.

  Ennenaikainen siemensyöksy psykologisia syitä voidaan hoitaa hoidolla, viestinnällä ja valmennuksella, joten on tärkeää ilmaista mielenterveyttä, tunteita tai psykologisia ongelmia neuvotellaan lääkärin kanssa.

  Fyysinen

  Fysikaaliset ongelmat, kuten verisuonisairaudet, selkäytimen vammat, multippeliskleroosi ja neurologiset ongelmat voivat joskus aiheuttaa ejakulaatioongelmia sekä käyttää tiettyjä lääkkeitä, huumeiden käyttöä ja liiallista alkoholinkäyttöä.

  Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että masturbaation ja ennenaikaisen siemensyöksyn fyysisten syiden välillä on yhteys. Liiallinen masturbaatio aiheuttaa kehon kemian muutosta lisäämällä stressihormoneja. Tämä johtaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn sekä muihin turhauttaviin seksuaalisiin haittavaikutuksiin.

  Ennenaikainen siemensyöksy estäminen

  Sen määrittäminen, onko seksuaalinen kunto fyysinen vai psykologinen, on erityisen tärkeä, kun estetään PE: n elinikäinen kunto. Tätä voidaan auttaa lisäämällä avointa kommunikaatiota kumppanin kanssa, jos mahdollista, ja lääkärisi tai terapeuttien kanssa, jos päätät, että neuvonta on menetelmä sinulle.

  Muita menetelmiä kestää kauemmin sängyssä ovat kyky hallita erektiota ja siemensyöksyä monella tavalla:

  Start-stop-tekniikka

  – Kun stimuloidaan penis seksuun, masturbaatioon tai ennakointiin, jos sinusta tuntuu siltä ejakululta, pysähdy noin yhdellä minuutilla tai aika, joka kestää takaisin hallintaan. Useimmat miehet ja parit yrittävät tehdä tämän noin kolmesta viiteen kertaan, mutta varmista, että lopetat ejaculate (tule). Monet parit ovat sitä mieltä, että tämä on parhaiten harjoiteltu masturbaation tai ennakkotuloksen alussa, koska pysähtyminen useita kertoja seksiä voi olla turhauttavaa.

  Puristusmenetelmä

  – Tämä on sama prosessi kuin start-stop-tekniikka siinä mielessä, että lopetat seksuaalisen stimulaation juuri ennen ejakulointia (tule). Pidä peniksen kärki (akseli ja rauhaset) lepäämään peukalolla ja etusormella noin 30 sekunnin ajan. Jotkut miehet löytävät puristustekniikan toimivan tehokkaasti, kun pysähtymät vähemmän aikaa kuin aloittaessasi (vain puolen minuutin kerrallaan), mutta se olisi toistettava noin viisi kertaa joka kerta useita kuukausia ennen Huomattava vaikutus.

  Häiritsevää itseäsi

  – Tämä voi ajatella jotain muuta arkipäiväistä, laskea tai syödä syvästi ulos juuri ennen ejaculating.

  Voiteet ja kondomit

  – tietty suoja ja voitelu voivat auttaa pitämään sukupuoli. Tämä sisältää paksumpia kondomeja, jotka rajoittavat tuntemusta, benzokaiinisäkkeitä ja tiettyjä emulsiovoiteita, jotka voivat myös sisältää benkaokaiinia, joka on anestesia, joka voi tilapäisesti tuntea intensiivistä tunnetta alueella. Ole varovainen käyttämistäsi kondomeista ja voiteista, sillä jotkin nesteet voivat vahingoittaa kondomia.
  Vaikka kaikki nämä menetelmät eivät ole täysin todisteita, ne tarjoavat jonkinlaista tukea estääkseen tai vähentääkseen ennenaikaista siemensyöksyä. Ongelman perimmäisen syyn löytäminen on välttämätöntä tulevaisuuden riskin onnistumiseksi

  Mitä ennenaikaisia ​​siemensyöksyjä on olemassa?

  Vaikka PE on hyvin yleinen sairaus, Priligy on ainoa hoito Yhdistyneessä kuningaskunnassa. On kuitenkin olemassa muita menetelmiä, jotka auttavat tämän sairauden hoidossa:

  Prescription

  Priligy dapoksetiini auttaa lisäämään seksuaalisen kanssakäymisen kestoa, mikä voi lisätä seksuaalista tyytyväisyyttä sekä sinulle että kumppaniksesi. Kokeissa Priligy on auttanut miehiä pidentämään sukupuolta yli 200%: lla 300%: iin, ja vain vähäinen mahdollisten sivuvaikutusten riski.

  Harjoitukset

  On kehitetty useita peniksen harjoituksia, jotka auttavat hoitamaan PE: tä, kuten “purista” ja “stop and start” -harjoituksia. Nämä tekniikat voivat viedä aikaa töihin, mutta ne voivat olla tehokkaita, jos ne suoritetaan säännöllisesti. Ne edellyttävät kumppanin kumppanuutta, mutta aktiivisuutta vähenee ennen siemensyöksyä. Toistamalla tämä toiminta vähitellen auttaa miestä paremmin hallitsemaan sieppauksensa.

  Desensitisoivat ennenaikaisen siemensyöksyn korjaustoimenpiteet

  Valmistajat ovat myös muotoillut desensitising over-the-counter voiteet ja geelit, jotka on suunniteltu hieman pilkkomaan penis ja mahdollistaa pidemmän yhteyden. Nämä hoidot eivät kuitenkaan ole kovin diskreetteja, ja ne voivat vaikuttaa siihen, miten nautinnollinen seksi on.

  Therapy

  Jos epäilet, että ennenaikaisen siemensyöksyn syyt ovat tunneperäisiä, puhuminen lääkärisi tai neuvonantajan kanssa saattaa olla hyödyllistä. Joissakin tapauksissa lääkäri voi suositella ennenaikaista siemensyöksyhoitoa yhdessä hoidon kanssa.

  Kirurgia

  Vaikka se voi olla tehokas keino potentiaalisesti parantaa epäsuoran siemensyöksyn, leikkaus on usein viimeinen toimintatavo ja siihen liittyy peniksen aistien panosten vähentäminen; Tämä on kuitenkin erittäin tunkeileva menettely, jolla on useita vakavia riskejä.

  Monet miehet löytävät tehokkaimman hoidon ja ennaltaehkäisyn menetelmien yhdistelmän. Jos esimerkiksi ehtonne johtuu psykologisista ongelmista, neuvonta voi olla tehokas vaihtoehto, johon liittyy reseptilääkkeitä. Tai ehkäpä pari tekniikkaa käyttävä puristustekniikka on paras vaihtoehto sinulle ja kumppaniksesi.

  Reseptilääkityksen osalta on lääkitystä, jolla on kliinisesti todettu pidentää siemensyöksyä. Priligy dapoksetiini on ainoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa hyväksytty lääkitys, joka voi lisätä siemensyöksyaikaa jopa 300%, kun sitä käytetään oikein. Lisätietoja Priligyista, siitä, miten se toimii ja miten tilaat, voit lukea tuotesivullamme. Toiset miehet löytävät parisuhteen hoidon olevan sopiva hoitomuoto ennenaikaiseen siemensyöksyyn, erityisesti pitkäaikaisiin suhteisiin. On myös mahdollista hakea sukupuoliterapiaa ja neuvontaa yksityisesti.

  PE: n hoito ei ole lyhytkestoinen korjaus. Olipa kyse lääkkeestä, hoidosta tai ennaltaehkäisystä, kuten start-stop-tekniikasta, jokaista tulisi käyttää oikein pitkällä aikavälillä, jotta se olisi tehokkaampi.

  Tilaushoidon tilaaminen verkossa

  Priligy dapoxetiinin ennenaikaisen siemensyöksy-hoito voidaan tilata turvallisesti ja turvallisesti sivustollamme. Tarjoamme täysin ilmainen ja luottamuksellinen kuulemispalvelu jokaisen tilauksen yhteydessä. Jokainen tilaus tarkistaa jokin rekisteröityneistä lääkäreistä, joka antaa lääkemääräyksen, jos voit turvallisesti käyttää tätä lääkettä. Tilauksesi lähetetään suoraan apteekista ilman lisäkuluja.