Hiustenlähtö

Hiustenlähtö

Tiedot, tuki ja hoito urospuolisten hiustenlähtöön

Miehän kaljuuntuminen, jota yleisesti kutsutaan hiustenlähtöksi, on äärimmäisen yleinen miesten keskuudessa, kun he vanhentuvat. Itse asiassa 50% miehistä on alkanut menettää hiuksiaan, kun he saavuttavat 50-vuotiaita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hiustenlähtö on väistämätöntä. Hiustenlähdön määrää ja määrää voidaan hallita valitsemalla oikea hoito. Hormoni, jota kutsutaan dihydrotestosteroniksi tai DHT: ksi, joka on testosteronin bi-tuote, on miesten kaljuuntumisen tärkein syy, joka on yleisin hiustenlähtö. DHT: n geneettisen herkkyyden omaavien miesten karvatupet kutistuvat siltä osin kuin ne eivät kykene kasvattamaan hiuksia uudelleen.

Sivustollamme on kliinisesti todistettu hoito hiustenlähtöön, nimeltään Propecia. Kun ostat Propeciaa, sinun on otettava online-kuuleminen. Kuuleminen on ilmainen, kätevä ja täysin luottamuksellinen, ja se tarkistetaan vain yhdestä rekisteröityneestä lääkäriasi. Jos lääkäri katsoo, että voit käyttää tätä hoitoa turvallisesti, tilauksesi hyväksytään ja lääkemääräys lähetetään ja lähetetään apteekkiamme valmis seuraavana päivänä. Vaihtoehtoisesti, jos haluat lukea lisää miehen kaljuudesta, jatka alla.

Mikä on miehen kaljuuntuminen?

Miehän kaljuus (androgeeninen hiustenlähtö) on hyvin yleinen hiustenlähtö, joka voi vaikuttaa miehiin. Tämä tila aiheuttaa “M” – tai “U” -muotoisen kokoonpanon harvennuksen hiusten päällä. Naiset voivat myös kokea hiusten ohenemista pään yläosassa, joka yleensä tapahtuu vaihdevuosien jälkeen. Miehen hiustenlähtöä aiheuttavat syyt johtuvat pääasiassa genetiikasta eikä elämäntavoista tai hiustenhoitotuotteista. Kaikki kaljuuntuneiden hiusten ympärillä olevat hiukset ovat yleensä ohuita ja kasvavat hitaasti. Vaikka täydellistä parannuskeinoa ei ole saatavana tähän tilaan, miespuolisen kaljuuden prosessi voidaan hidastaa ja jopa kääntää käyttämällä tehokkaita hoitoja ja korjaustoimenpiteitä.

Uroksen kaljuuntumisen oireet

Tyypillinen kuvio alkaa hiusviivalla; Se vähitellen muodostaa “M” -muodon ja jäljellä olevat hiukset voivat muuttua hienommiksi ja lyhyemmiksi. Kruunun hiukset alkavat myös ohentaa, ja lopulta hiusviivan yläosa kohtaa ohennetun kruunun, jolloin hevosenkengän kuvio hiusten ympärillä pään sivuilla.

Hiustenlähtödiagnoosi

On olemassa monia erilaisia ​​kaljuuntumia. Joillekin voi olla aivan äkillinen; Huomaat paljon hiuksia, jotka putoavat ulos, kun kylpyat tai suihkut, liialliset hiukset jätetään hiushaaresi päälle tai putoavat vaatteistasi tai kaljujen laastareiden ulkonäöstä. Hiustenlähtöiden diagnosointi määritetään yleensä tarkastelemalla päähän hiusten muotoa. Jotkut hiustenlähtöiset muodot saattavat olla oireeton vakavimmista häiriöistä, joten siksi on suositeltavaa puhua lääketieteelliselle ammattilaiselle ja saada täysi hiustenlähtö diagnoosi joko henkilökohtaisesti tai ottamalla yhteyttä lääkäriimme verkossa.

Alopecia-tyypit

Alopesia on lääketieteellinen nimi, joka annetaan hiustenlähtöön mistä tahansa kehon osasta. Se ei viittaa yhden tyyppiseen hiustenlähtöön, vaan pikemminkin useisiin eri tyyppeihin, jotka johtuvat eri tekijöistä. Jokainen voi kärsiä hiustenlähtöön milloin tahansa ikään riippumatta sukupuolesta.

Diffuso Alopecia

Tällainen hiustenlähtö liittyy päänahan hiusten ohenemiseen ja on yleisempi ikääntyneissä, erityisesti naisissa. Se voi johtua useista tekijöistä, jotka vaihtelevat huonosta ruokavaliosta ja ravitsemuksesta hormonaalisiin vaikutuksiin, lääkkeisiin ja psykologisiin kysymyksiin.

Alopecia Areata</​​h3>
Tämä hiustenlähtötapa on usein myös geneettinen ja yleisempi lapsilla tai henkilöillä, joilla on immuunijärjestelmäongelmia. Se aiheuttaa tilapäisiä kaljuuntumia ja tapahtuu, kun ihmiset sairastuvat autoimmuunisairauksiin, jotka aiheuttavat kehon immuunijärjestelmää hyökkäämään omia kudoksiaan.

Alopecia Totalis

Kuten nimi viittaa, alopecia totalis on nimi, joka annetaan jollekin, joka kokee täydellisen hiusten menetyksen. Tämä kaljuuden muoto esiintyy vain pään päällä. Syy on epäselvä, mutta uskotaan, että joko jännitys tai jonkinlainen autoimmuunisairaus saattavat olla syynä tähän täydelliseen hiustenlähtöön.

Alopecia Mucinosa

Ei ole kovinkaan paljon tietoa tämäntyyppisestä hiustenlähtöstä, mutta se ilmenee joko päänahassa tai kasvona, ja näyttää jättävän pieniä, tasaisia ​​laastareita ilman hiuksia. Nämä laastarit on usein peitetty hilseilevällä paksuisella iholla. Syynä ei ole tuntemus, mutta siihen voi liittyä systeeminen sairaus. Sinun pitäisi etsiä muodollinen hiustenlähtö diagnoosi lääkäriltä, ​​jos kokeilet tätä.

Alopecia Effluvium

Tämä on vain väliaikainen hiustenlähtö, ja se johtuu todellisuudessa stressistä tai psykologisista tekijöistä. Se joko merkitsee hiusten putoamista tai hiusten ohenemista. Stressitekijät tekevät karvatupet menevät lepovaiheeseen, joten ne eivät kasva uusia hiuksia.

Traction Alopecia

Tämä on melko yleinen hiustenlähtö, pääasiassa syyt: vetäminen, muotoilu tai liiallinen kuumuus (hiusten kuivaus / litteä silitys). Vetäminen ja venymä aiheuttavat hiusnehtien lopettamisen uusien hiusolujen kehittämiseksi. Sinun pitäisi vaihtaa tyylisuunnat ja käyttää hyviä hoitotuotteita pysäyttää tällainen hiustenlähtö.

Alopecia Barbae

Alopecia barbae on alopetia areatan haara ja se on tilapäinen, mutta äkillinen hiustenlähtö tietyllä alueella. Tässä tapauksessa hiustenlähtö tapahtuu miehen kasvon parta-alueella. Syyt ovat tuntemattomia, mutta ajatellaan, että stressi ja mahdollisesti immuunivasteen häiriöt voivat olla osana sen aiheuttamisessa. Muodollinen hiustenlähtö diagnoosi olisi suositeltavaa, jos kokeilet tätä.

Androgeeninen hiustenlähtö (male pattern baldness)

Jos olet 25-45-vuotiaita ja kokenut hiustenlähtöä päässään, on todennäköistä, että sinulla on androgeeninen hiustenlähtö, joka tunnetaan myös miesten kaljuuntuneina. Naiset voivat myös kärsiä tällaisesta kaljuuntumisesta, mutta se on paljon yleisempi miehillä. Jos se esiintyy naisilla, se yleensä seuraa vaihdevuodet.

Androgeeninen hiustenlähtö tai miesten kaljuuntuminen tapahtuu hormonaalisen prosessin kautta ja useimmissa tapauksissa; Genetiikalla on tärkeä asema sairauden aiheuttamisessa. Sekä miehillä että naisilla on tietty määrä testosteronin hormoneja kehossaan. Niille, joilla on urospuolinen kaljuuntuminen, testosteronin määrä, joka muutetaan dihydrotestosteroniksi (DHT), 5-alfa-reduktaasin avulla on liian korkea. DHT pienentää hiusrakkuloita ja estää hiustuotannon. Jos hiukset pystyvät kasvamaan, se on heikko ja ohut.

Tämä geneettinen tila on yleensä siirtynyt vanhemman ja on yleensä ensimmäinen havaittavissa puolivälissä kaksikymppisenä, mutta joskus miehet voivat vaikuttaa teini-ikäisiin. Käytettävissä on hoitoja, jotka voivat auttaa edistämään hiusten kasvua sekä estämään sen pääsemästä huonompaan.

Hiustenlähtöön kohdistuva ennaltaehkäisy

Hiusten menetyksen ehkäisy riippuu suuresti hiustyypeistesi tyypistä. Miehän kaljuus (androgeeninen hiustenlähtö) on ehto, jota on vaikea fyysisesti estää, ainakin ilman reseptiä hoitoa, vaikka tätä suositellaan vain, kun hiustenlähtö on todella alkanut. Jos kärsit mies- tai naispuolisesta kaljuuntuneisuudesta ja havaitset sitä erityisen huolestuttavaksi, suosittelemme, että puhut lääkärillesi siitä, miten voit hoitaa hoitoa. Voit myös puhua kampaajalle neuvontaa kampaamoista, jotka saavat sinut tuntemaan olosi mukavammaksi.

Yleensä hiustenlähtöä ehkäisevät tekniikat koskevat pääasiassa positiivisia elämäntapamuutoksia, jotka parantavat yleistä terveyttäsi. Joten onko hiustenlähtösi geneettinen vai ei, on tärkeää säilyttää hyvä päänahan terveys yleisesti.

Hiustenlähdön ehkäisyvihjeitä

Seuraavien hiustenlähtöä ehkäisevien vinkkejä ei välttämättä voida taata estämään tai ehkäisemään hiusten menetystä, vaikka suurin osa niistä voi olla yleinen terveydellinen hyöty, joka voi vaikuttaa karvatuppeihin:

Seuraa tasapainoista ruokavaliota</​​h3>
Jos sinulla on epäsäännöllinen syömishäiriö tai usein ohita aterioita, huomaat, että saatat kokea enemmän hiustenlähtöä. Jos laihdutetaan, varmista, että noudatat tasapainoista ruokavaliota ja älä katkaise suuria ruokaryhmiä, sillä tämä saattaa johtaa hiusten liialliseen menetykseen. Seuraamalla ravitsevaa, tasapainoista ruokavaliota säännöllisinä ruokailutottumuksina löydät hiustenlähtösi lieventymisen tai hidastumisen.

Vältä kovia hiustenhoitojärjestelmiä

On olemassa monia hiustenhoitotuotteita, jotka mainostetaan ihmeellisiksi shampoiksi ja hoitoaineiksi, jotka kirjaimellisesti muuttuvat hiustenne laadun yön yli. Mutta monet niistä sisältävät itse asiassa haitallisia kemikaaleja, jotka voivat todella jättää hiukset kuiviksi ja vaurioittaviksi pitkällä aikavälillä. Ole orgaaninen ja vältä kovia kemikaaleja tai hiustenhoitomenetelmiä, jotka saattavat aiheuttaa olosuhteita, kuten vetokyvyttömyyden.

Hanki papuja

Pavut ovat tärkeä proteiinin lähde, kuten kala, soija, meijeri, juusto ja pähkinät. Karvatupat on valmistettu proteiineista, joten jos syöt riittävästi proteiineja ja varmista, että kehosi on aina täydennetty sen kanssa, se voi olla hyödyllistä karvatuppien terveydelle.

Kalsium luista ja hiuksista</​​h3>
Kalsium on toinen ehkäisevä vitamiini, koska se tekee hiuksista paksumpi, vahvempi ja terveempi. Varmista, että saisit reilun osan kalsiumista ruokavaliostasi kuluttaen runsaasti meijeriä, täysmaitoa ja jogurttia.

stimulointi

Kokonaisvaltaisempi hoito, hiuspohjan hieronta hiuspohjan ja hiuselikoiden stimuloimiseksi voi edistää hiusten kasvua. Sitä unohdetaan usein, mutta esimerkiksi intialaisia ​​pään hierontatyyppejä voidaan käyttää piristäen päänahkaa ja tukea kasvua.

Hiusten menetyksen hoito

Useimmat hiustenlähdön muodot eivät pysähdy lainkaan, mutta on olemassa erilaisia ​​hoitovaihtoehtoja, jotka voivat estää hiustenlähtöä etenemisestä sen alkamisen jälkeen. Esimerkiksi Prescription-hoitoja, kuten Propeciaa, voidaan suositella miehille, joilla on miehen kaljuus.

Miehikuvan kaljuuntumenetelmät

Ennen kuin valitset hiustenlähtöön kohdistuvan hoidon, sinun tulee puhua erikoislääkärille tai lääkärille saadaksesi neuvoja siitä, mikä menetelmä on sinulle edullisin. Tämä auttaa sinua välttämään rahat ja arvokasta aikaa tuotteita, jotka eivät ole tehokkaita. Vaikka luonnolliset ravintolisät ja voiteet ovat runsaasti vitamiineja, niillä on vähäisiä sivuvaikutuksia ja väittävät auttavan hiusten palauttamista, harvoilla on kliinisiä tietoja varmistaakseen väitteensä, toisin kuin kliinisesti todetut hoidot, kuten Propecia.

Plastiikkakirurgia, elinsiirto, päänahan väheneminen ja läpänleikkaus ovat vaihtoehtoisia mieskuviotakulatuksia, jotka voivat tarjota kosmeettisia parannuksia. Vaikka ne tarjoavat välittömästi tyytyväisyyttä parantuneen itsetunton ja luottamuksen suhteen, ne ovat mahdollisesti intuitiivia, kalliita ja todennäköisesti vaativat Toista menettely ajan myötä.

Propecia on FDA: n hyväksymä hiustenlähtöhoito miehillä, jonka on osoitettu kohtelevan miesten hiustenlähtöä kärkipäässä (yläpäässä) ja etupuolella päänahan alaosassa (keskimmäinen etupää) miehillä. Finasteridi, Propecia-valmisteen vaikuttava aine, voi pysäyttää miehen kaljuuntumisen 99 prosentissa miehistä ja tuottaa merkittävää uudistumista 66 prosentilla käyttäjistä.

Onko hiustenlähtökäsittely saatavilla verkossa?

Kyllä, onneksi on reseptilääkkeitä, jotka ovat kliinisesti todistetusti auttaneet hidastamaan hiustenlähtöä ja mahdollisesti kannustamaan hiusten uudistumista. Jos haluat tilata Propeciaa, sinun on täytettävä nopea, luottamuksellinen online-kuulemislomake. Tämä tarkistetaan yhdestä Yhdistyneen kuningaskunnan rekisteröityjen lääkäreiden ryhmästä. Jos he tuntevat, että olet turvallinen ja sopiva hoitoon, hän antaa reseptiä. Iso-Britannia-apteekki lähettää lääkkeen seuraavalle päivälle. Jos asut Lontoossa, saatat olla oikeutettu saman päivän toimitukseen.