Influenssa

Influenssa (influenssa)

Syyt, oireet ja hoito influenssaviruksen hoitamiseksi

Tämä sairaus tunnetaan yleisesti nimellä flunssa ja on erittäin tarttuva virusinfektio, joka kulkee helposti ihmisestä toiseen. Flu aiheuttaa erilaisia ​​epämiellyttäviä oireita, kuten tukkoinen nenä, kurkkukipu, kipuja ja väsymystä. Useimmat ihmiset voivat torjua influenssan viikon tai pitempään, mutta tietyt ihmiset ovat vakavasti vaarassa tästä viruksesta. Hyvin nuoret tai vanhat, ja ne, joilla on taustalla olevat terveydelliset olosuhteet, voivat mahdollisesti aiheuttaa kuolemaan johtaneita komplikaatioita influenssan seurauksena, ja heidän tulee hakea välitöntä influenssahoitoa, jos heillä on merkkejä tartunnasta. Astmaatikoille on myös suositeltavaa hakea influenssahoitoa tai saada influenssa vuode talvikuukausina, koska heillä on heikentynyt immuunijärjestelmä.

Tamiflua voidaan ostaa reseptillä sivustollamme ilman, että sinun tarvitsee käydä lääkärisi kanssa. Tämän ansiosta voit saada reseptiä influenssan oireiden hoitoon ilman, että sinun on odotettava tapaamista. Sen lisäksi, että voi hoitaa influenssa oireita, se voi myös auttaa suojaamaan niitä, jotka ovat olleet kosketuksissa muiden kanssa influenssasta saamasta sitä myös. Tamiflu on online-tilassa täytettävä online-kuulemislomake. Tämä kestää muutaman minuutin ja antaa lääkäri tarkistaa, että lääkitys on sinulle sopiva. Kun tämä on sovittu, se voidaan helposti pakata ja toimittaa ihmisille Lontoon alueella samana päivänä, jos tilaus on asetettu ennen 4.30pm. Myöhemmille tilaustöille ja Lontoon ulkopuolella asuville henkilöille lääkitys toimitetaan seuraavana päivänä. Molemmat toimitusvaihtoehdot ovat täysin ilmaisia.

Mikä on influenssa?

Influenssa on erittäin tarttuva virustauti, joka voidaan siirtää henkilöstä toiseen kosketuksella, aivastuksella tai yskimisellä. Se voidaan siirtää 24 tuntia ennen oireiden ilmaantumista – mikä tarkoittaa, että saatat olla oireeton ajoittain ja levitä edelleen virusta – ja henkilö, jolla on influenssa, on edelleen tarttuvaa enintään seitsemän päivän ajan influenssa-oireiden ilmaantuessa. Koska se vaikuttaa hengityselimiin, ihmisiin, joilla on keuhkosairauksia, kuten astma, keuhkoahtaumatauti ja matala immuunijärjestelmä, voivat havaita, että flunssa pahentaa olemassaolevaan tilaansa.

RNA-virus, joka tarttuu hengitysteihin ja levittyy syljen pisaroiden kautta tai suora yhteys aiheuttaa influenssaa. Tämä virus replikoituu alueelle levittämällä vahinkoa kehon isäntäsoluille.

Tämä virus voidaan jakaa kolmeen tyyppiin: tyyppi A, B ja C. Tyyppi C on näiden kolmen lievin ja harvoin vakavia seurauksia. Tyypit A ja B ovat vakavampia, A on vakavin näistä kahdesta. Uusien virusten kudokset kehittyvät joka muutaman vuoden välein ja voivat levitä nopeasti nopeasti eri puolilla maapalloa. Viruksen viruksellisimmat muodot viime vuosina, sikainfluenssa ja lintuinfluenssa aiheuttavat molemmat tyypin A aiheuttamia.

Mikä aiheuttaa influenssaa?

On olemassa erilaisia ​​influensseja, joista tärkeimmät tunnetaan tyypin A, B ja C mukaan. Ne kaikki levitetään samalla tavoin fyysisen koskettimen, aivastuksen, yskimisen tai viruksen kulkeutumisen kautta koskettamalla kohdetta, jonka tartunta on aiemmin koskettanut . Se voidaan levittää muille kuuden ruoan etäisyydelle hengittämällä pisaroita, jotka on karkotettu yskimisellä ja aivastuksella.

  • Tyyppi A – tämä influenssavirta on vakavin ja sen on osoitettu olevan peräisin luonnonvaraisista eläimistä ja linnuista. Muita tällaisen influenssan nimiä ovat sika ja lintuinfluenssa. Häiriöt ovat yleisempää, kun sää kylmenee syksyn ja kevään välillä.
  • Tyyppi B – tämän tyyppinen influenssa aiheuttaa lieviä influenssa-oireita tyypin A mukaan, mutta esiintyy koko vuodenaikoina.
  • Tyypin C-tyyppi C aiheuttaa kaikkien kolmen päätyypin lievimmät oireet, ja immuunijärjestelmä voi yleensä torjua muutaman päivän sisällä, kunhan ei ole muita taustatekijöitä.

Onko influenssa vakava?

Useimmat ihmisen immuunijärjestelmät ovat riittävän voimakkaita vastustamaan virusta, ja vaikka ne saattavat kokea joitain epämiellyttäviä oireita, useimmat ihmiset palaavat viikon kuluessa, ja muutamat oireet kestävät pidempään. Ihmiset, joilla on olemassaolevat olosuhteet, kuten astma, keuhkosairaus, syöpä ja raskaana olevat, hyvin nuoret tai hyvin vanhat, voivat olla vakavassa vaarassa. Tämä tila voi jättää nämä ihmiset alttiiksi vakavalle infektiolle, kuten keuhkokuumeelle, joka voi olla mahdollisesti kuolemaan johtavaa.

Riskiryhmien olisi pyrittävä tehokkaaseen hoitomuotoon tai ennaltaehkäisyyn suojautuakseen virukselta. Toiset voivat myös hyötyä tästä hoidosta ja vähentää oireiden vakavuutta sekä nopeuttaa toipumisaikaa.

Influenssan oireet

Mitkä ovat influenssan oireet?

Influenssan oireet ovat samankaltaiset kuin kylmät; Mutta ne ovat vakavampia ja aiheuttavat todennäköisemmin ongelmia riskialttiissa ryhmissä. Flu-oireet ovat yleensä äkillisiä ja kehittyvät melko nopeasti, nämä oireet ovat:

  • Päänsärky
  • Väsymys
  • Kuume (yleensä korkea) ja vilunväristykset
  • Yskä
  • Kurkkukipu
  • Runny tai tukkoinen nenä
  • Runkovälit

Ihmiset, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä ja keuhko-olosuhteet, ovat enemmän vaarassa komplikaatioita kuin keuhkokuume.

Mikä on ero kylmän ja flunssan välillä?

On tärkeää tietää ero kylmän välillä, joka ei ole kovin vakava ja jolla on influenssa, joka voi olla erittäin vakava. Flunssan oireet kehittyvät hyvin nopeasti, kun taas kylmän oireet kehittyvät hitaammin. Yskä on yleensä ensimmäinen flunssan oire, mutta ei täynnä. Kylmä alkaa yleensä tukossa tai vuotava nenä tai kurkkukipu. Jos sinulla on kylmä, sinun ei tarvitse käyttää influenssan hoitoa.

Influenssan hoitaminen

Ne, jotka eivät ole riskiryhmässä, voivat luonnollisesti toipua tästä ehdosta. Lepoa ja runsaasti nesteitä suositellaan, kun laitos rikkoo oireita luonnollisesti. Over-the-counter-lääkkeitä voidaan lievittää oireita, kuten vuotava nenä ja kurkkukipu, ja ne ovat laajalti saatavilla apteekeista. Influenssakäsittelyä voidaan käyttää nopeuttamaan elpymistä ja vähentämään epämiellyttävien oireiden vakavuutta.

Mitä reseptilääkkeitä on olemassa?

Tamiflu on yleisimmin määrätty influenssahoito, ja sitä voi käyttää kuka tahansa yli yhden ikäisen. Tamiflu sisältää vaikuttavana aineena oseltamiviiriä, joka toimii ehkäisemällä virusta leviämästä. Se on suositeltavaa kahdelle ihmisryhmälle: niille, jotka kokevat varhaiset oireet, voivat ottaa lääkityksen nopeuttaakseen elpymistä yhdellä tai kahdella päivällä ja myös vähentääkseen oireiden vähenemistä. Tamiflua voi myös ottaa henkilö, joka on joutunut kosketukseen jonkun kanssa, jolla on virus, ja on huolissaan siitä, että he voivat kehittää viruksen.

Miten estetään influenssa

Flunssan ehkäisemiseksi terveydenhuollon ammattihenkilön pääasiallinen ohje on hyvän hygienian harjoittaminen. Tämä tarkoittaa käsien puhdistamista pesemällä säännöllisesti saippualla ja vedellä, mutta myös pintoilla työpaikoilla ja kotona, mukaan lukien ovenkahvat, näppäimistöt ja jaetut kynät / kynät.

Flunssa voi auttaa ehkäisemään ja / tai minimoimaan flunssan oireita, mutta siksi, että flunssatyypit usein muut- tavat, ei voida suojata kaikkia kantoja vastaan.

Lopullinen ja tehokkain tapa estää flunssa on käyttää Tamiflua, jos olet ollut yhteydessä johonkin, jolla on influenssa. Työpaikalla, jossa laitteita usein jaetaan toisille, kotihoitokodeille ja suurta puhkeamista Tamiflu voi estää influenssan ja hoitaa oireita, jos ne ovat jo alkaneet. Se on saatavana pakkauksissa 10,20,30,40 ja 50 tablettia, joista kukin sisältää 75 mg vaikuttavaa ainetta Oseltamivir.

Kuinka ostaa influenssan hoito turvallisesti verkossa

Jos haluat ostaa influenssan turvallisesti verkossa, sinun on ensin täytettävä nopea online-kuulemislomake. Tämä varmistaa, että saat oikean hoidon ja että se ei ole vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden kanssa, joita käytät tällä hetkellä. Kun lääkäri on allekirjoittanut lomakkeen, resepti lähetetään apteekkiin nopeaan toimitukseen, jos asut Lontoossa ja tilata ennen klo 16.30. Tämä on samana päivänä huomaamaton toimittaa kotiosoitteeseesi. Muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmainen jakelupalvelu on seuraavana päivänä.