Painonpudotus

Painonpudotus

Tietoja, neuvoja ja apua laihtua turvallisesti todistetulla lääkkeellä

Laihtuminen on suuri huolenaihe monille ihmisille; Se on olennaisesti tahallinen yritys vähentää kehon massaa ylläpitää tietyn tason fyysistä kuntoa. Ylipaino voi aiheuttaa sekä fyysisiä ongelmia (esim. Diabetes, korkea verenpaine ja korkea kolesteroli) kuin psykologiset ongelmat (esim. Stressi ja masennus). Lisäksi liiallinen painon nousu voi johtaa lihavuuteen, mikä aiheuttaa useita hengenvaarallisia olosuhteita. Liikalihavuus on nykyään merkittävä terveyskysymys maailmassa.

Vaikka menettäminen jopa pienimmän painon mukaan voi olla erittäin hyödyllinen koko terveydelle, niin se voi olla haaste etenkin ruokavalion ja liikunnan kannalta. Vaikka reseptilääkkeitä käytettäessä ruokavalio ja liikunta ovat edelleen tärkeitä, Siksi elämäntapamuutokset ovat edelleen tarpeen laihtuminen. Sinun tilan vakavuus tulee ottaa ja otetaan huomioon päätettäessä, mitkä hoitot sopisivat parhaiten.

Mikä on liikalihavuus?

Liikalihavuus on tila, jota kuvataan rasvan raskaaksi elimistössä. Tämä tila voi nopeuttaa riskiä kehittää terveyteen liittyviä ongelmia, kuten diabetesta ja sydänsairauksia. Tämä tilanne on yleistynyt Isossa-Britanniassa, kun lihavuuden lukumäärät ovat kolminkertaisia ​​vuodesta 1980 lähtien. Liikalihavuus liittyy yleensä elämäntyyliin (eli epäterveelliseen, epätasapainoiseen ruokavalioon ja liikunnan puutteeseen) ja genetiikkaan.

liikalihavuuden diagnosointi

Lihavuutta diagnosoidaan mittaamalla yksilön painoindeksi (BMI). Lääketieteen ammattilaiset käyttävät tätä ensisijaisena indikaattorina lihavuuden diagnosoinnissa. Tämä mittausmuoto määrittää, onko henkilön paino terveydeltään korkeuteen verrattuna. Vakioasteikko osoittaa, että BMI: n on oltava välillä 18,5 ja 24,9. Tämä luokitellaan riittäväksi “terveys” -alueeksi Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan. Kun BMI on yli 25, sinulle diagnosoidaan ylipainoisena ja jos se on yli 28, sinua diagnosoidaan lihavaksi.

Liikalihavuuden syyt

Lihavuus voi johtua useista eri tekijöistä, jotka voidaan yhdistää elämäntapavalintoihin ja perinnöllisiin yhteyksiin. Nämä tekijät eroavat toisistaan ​​henkilöstä toiseen, mutta liikalihavuus liittyy yleensä huonot ruokavaliot ja liikunnan puute. Muita liikalihavuutta edistäviä vaikutuksia voivat olla:

 • Psykologiset tekijät – surun, stressin ja vihan tunteet voivat vaikuttaa kielteisesti suhteeseen ruoan kanssa
 • Sosiaaliset tekijät – ylipainoiset perheenjäsenet voivat vaikuttaa ruokailutottumuksiinne ja lisätä todennäköisyyttä, että olet myös ylipainoinen tai liikalihava
 • Lääkehoito – jotkut lääkkeet (esim. Masennuslääkkeet) voivat aiheuttaa painonnousua sivuvaikutuksena, joka voi johtaa lihavuuteen
 • Hormonaaliset komplikaatiot – olosuhteet, kuten polykystinen munasarja -oireyhtymä ja heikentynyt kilpirauhanen, voivat olla merkittäviä painonnousua lisääviä tekijöitä

Miten laihtua

Diet

Tasapainoinen ja kontrolloitu ruokavalio sekä johdonmukainen liikunta voivat auttaa sinua säilyttämään terveellisen elämäntavan pitkällä aikavälillä. Puhuminen lääkärille tai ravitsemusterapeutille on välttämätöntä, kun annat parhaan ruokavalion ja harjoittelusuunnitelman.
Kun olet päättänyt suunnitelmasta, on tärkeää noudattaa seuraavia vinkkejä:

Aseta tavoitteet realistisella aikataululla
On tärkeää päättää, kuinka paljon painoa haluat menettää ja asettaa saavutettavissa olevan aikataulun, johon se tehdään. Jos aiot menettää huomattavan määrän painoa, on tärkeää jatkaa edistystä johdonmukaisesti myös silloin, kun tavoitteesi eivät ole saavutettavissa.

Siksi on hyödyllistä asettaa viikoittaiset tai kuukausittaiset tavoitteet, joten kun saavutat tavoitteen, voit siirtyä seuraavaan. Todellisen aikakauden asettaminen varmistaa, että vältät nopean laihtumisen, mikä voi olla hyvin haitallista terveydelle.

Luo vaiheittainen toimintasuunnitelma
Kun olet valinnut alkuperäiset laihtuminen tavoitteet, on tarpeen luoda järkevä toimintasuunnitelma kunkin tavoitteen saavuttamiseksi. Valitse kohtuulliset toimenpiteet, jotka vaikuttavat eniten painonpudotukseen.

Jos parhaillaan syövät runsaasti rasvaa ja / tai sokeria sisältävää ruokaa, toimintasuunnitelmasi voisi olla vähentää ruokasi viikossa. Kun nämä tavoitteet on saavutettu, voit tarkistaa toimintasuunnitelmasi seuraavan tavoitteen saavuttamiseksi.

Seuraa nykyistä ruoanottoa ennen ruokavaliota</​​b>
On hyödyllistä tietää, kuinka paljon ruokaa syöt parhaillaan. Pidättäessä päiväkirjaa, joka sisältää kuinka paljon syöt yli viikon tai niin voit selvittää kuinka monta kertaa välipala päivässä ja kuinka monta ateriaa päivässä.

Voit sitten päättää, mitkä välipaloja ei tarvita ja niitä voidaan leikata ruokavaliosta, joka voi olla osa toimintasuunnitelmaa. Päiväkirjan jakaminen lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa voi olla erittäin hyödyllistä. Yksinkertaisesti sanottuna on välttämätöntä vähentää ruoan määrää, jota syödät laihtumiseen.

Yhdistyneen kuningaskunnan EatWell-ruokavalion ohjeiden (jäljempänä) avulla voidaan edistää terveellistä, tasapainoista ja ravitsemuksellista ruokavaliota:

Ruokavalio voi kuitenkin olla ongelma, jos et voi valmistaa terveellisiä ja ravitsemuksellisia aterioita itsellesi johtuen aikarajoituksista tai tuotantokustannuksista. Jos elät nopeita ja kiireisiä elämäntapoja, voi olla lähes mahdotonta löytää aikaa luoda ruokavalio suunnitelma ja kiinni siitä. Tässä tapauksessa reseptilääkitys voi olla paras vaihtoehto.

Exercise

Se on yksinkertainen tosiasia, että sinun on poltettava enemmän kaloreita kuin kulutat menestyksekkäästi laihtua. Säännöllinen liikunta on ensiarvoisen tärkeää, kun ylläpidät laihtumista. Aloita vain muutaman minuutin harjoituksen päivässä. Kun kuntoesi paranee, voit lisätä käyttämääsi aikaa ja osallistua raskaampiin harjoitustekniikoihin. Jos se on kätevämpää, harjoittele lyhytkestoisia kymmeniä minuutteja koko päivän ajan. Lopulta aika kaikki lisätään ja varmasti tekee eron.

Sen mukaan, mitä harjoituksia valita, voit tehdä mitä tahansa, joka toimii sydämesi, keuhkojen ja lihasten kanssa. Tämä osoittaa, että harjoitus vaikuttaa ja vaikuttaa. Joitakin hyödyllisiä aktiviteetteja on:

 • Kävely
 • Juoksu
 • Pyöräily
 • Uima
 • Lenkkeily
 • Kuntoluokat
 • Tanssiminen
 • Urheilutoiminta (esim. Jalkapallo, tennis, hiihto jne.)

Voimaharjoittelu on myös hyödyllistä. Voit käyttää painoja, vastusbändejä ja jopa oman painonne. Tämä voidaan saavuttaa kuntosalilla tai kotona, jos sinulla on käytettävissään tarvittavat varusteet ja olennaiset asiat. On myös tärkeää venyttää harjoittelun jälkeen joustavuuden parantamiseksi ja välttää vahinkoa.

Varmista, että keskustelet lääkärisi kanssa ennen harjoituksen aloittamista. American College of Sports Medicine suosittelee, että näet lääkärisi ennen voimakasta liikuntaa, jos olet yli 45-vuotiaita miehiä, yli 55-vuotiaita naisia ​​tai sinulla on sairaus. Tämä auttaa sinua menettämään turvallisesti.

Ruokavalio ja liikunta toimivat suoraan yhdessä käyttäytymistasi. Ilman itsevarmuutta ja voimakasta ja johdonmukaista motivaatiota ruokavalio ja liikunta voivat vain auttaa sinua niin paljon. Se on tämä menestys menettämisessä, joka voi taata, että ylläpitää haluttu paino ja kunto pitkällä aikavälillä. Tämä näkyy alla olevassa kuvassa:

Harjoittelun eduista huolimatta voi olla hyvin vaikeaa löytää päivän aikaa käyttää tarpeeksi tekemään eroa. Erilaiset elämäntavat tekijät voivat saada aikaan tehokkaan harjoitteluohjelman. Lisäksi, jos sinulla on tällä hetkellä tapaturmavaaraa tai terveydentilaa, se voi estää sinua osallistumasta tiettyihin harjoituksiin, jotka ovat välttämättömiä, jotta saavutat tiettyjä painonlaskutavoitteita. Tässä tapauksessa vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, kuten reseptilääkkeitä, voitaisiin harkita.

Laihtuminen vaihtoehtoja

Reseptilääke

Ruokavalion ja liikunnan säestykseksi voit käyttää reseptilääkkeitä. Tämä olisi tehtävä yhdessä ruokavalion ja liikunnan kanssa, koska luonnon menetelmät laihtuminen ovat edelleen välttämättömiä.

Käytettävä hoito, jota voimme määrätä, on Xenical, joka on ainoa reseptilääkitys, jota tällä hetkellä tarjoamme painonpudotukselle. Tämä on reseptilääkitys, joka sisältää vaikuttavaa ainetta orlistaattia. Xenical-tabletit toimivat sitomalla vatsaasi vatsaasi. Lipaseja ovat entsyymit, jotka hajottavat rasvaa niin, että se imeytyy järjestelmäänsi ja varastoidaan. Xenical voi pysäyttää jopa kolmasosan ruokavaliosi rasvasta imeytymästä.

Kuten mainittiin tässä on erityinen hoitovaste liikalihavuudelle. Jos haluat selvittää, onko sinulla luokiteltu lihaviksi, voit käyttää BMI-laskinta, joka on normaali mittaus, jolla määritetään, onko henkilö lihava vai ei. Xenical-tabletteja voi ostaa turvallisesti ja turvallisesti verkosta.

Kirurgia

Jos paino aiheuttaa vakavia terveydellisiä komplikaatioita, niin esimerkiksi laihtuminen kirurgia voitaisiin harkita. Leikkaus rajoittaisi ruoan määrää, jota voit syödä. Tavallisia menetelmiä ovat mahalaukun leikkaus, mahalaukun ohitusleikkaus, bilopankreatiivinen poikkeaminen ja hihnan gastrostomia. Kirurgin yksityinen hoito voi maksaa jopa 20 000 puntaa tai enemmän, ja voi joskus aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, mustelmia ja arpia.

Laippihäiriöitä pidetään tavallisesti viimeisenä keinona äärimmäisissä olosuhteissa, ja suuri joukko lääketieteellisiä ammattilaisia ​​todella pyrkii välttämään tällaisen hoidon suosittelemista mahdollisimman paljon. Lisäohjeita ja resursseja painohoitoihin löytyy NHS: ltä.

Hypnoosi ja yli laskurin vaihtoehdot

Saatavilla on myös muita vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, mukaan lukien over-the-counter-hoidot ja vaihtoehtoiset henkiset hoitomuodot, mutta kysymys on, että näissä käytännöissä ei ole tehty kovinkaan ratkaisevaa tutkimusta.

Esimerkiksi ei-maksuvaihtoehdot eivät pysty osoittamaan tehokkuuttaan, ja käyttäjät saattavat joutua käyttämään rahaa sellaisiin hoitoihin, joilla ei ole tai on uskomattoman rajallinen vaikutus; Samoin, vaikka monet ihmiset puolustavat sitä, hypnoosihoitoa ei ole tutkittu tai tutkittu tarpeeksi sanomaan lopullisesti, että he työskentelevät. Selvästi turvallisin ja parhaiten todistettu täydentävän laihtumismenetelmän löytäminen on siis lääketieteellisesti testattavissa ja kvantifioitavissa olevissa reseptilääkkeissä.

Voinko ostaa laihtumishoitoja verkossa?

Jos etsit tukea ja vähentää merkittävästi painonpudotusta, voimme tarjota tehokasta ratkaisua sivustoomme. Tarjoamamme reseptipainotuskäsittely on Xenical, joka on otettu suullisesti pillereiden muodossa, mikä voi estää rasvan käyttämisen ateriaa kohti. Tämä kliinisesti todistettu lääkitys voidaan tilata nopeasti ja turvallisesti nopean ja yksinkertaisen online-kuulemisen jälkeen.

Tämä kuuleminen tarkastetaan yhdestä Yhdistyneen kuningaskunnan rekisteröityjen lääkäreiden ryhmästä. Jos he tuntevat, että olet turvallinen ja sopiva hoitoon, hän antaa reseptiä. Meidän Britannian apteekki lähettää lääkkeesi seuraavana päivänä. Jos asut Lontoon postinumeroissa, saatat olla oikeutettu saman päivän toimitukseen.